Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Δελτίo Τύπου Προαγωγικές εξετάσεις 2017

ΟΔΒΕ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
                                                     
Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ : «Προαγωγικές εξετάσεις»


Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ,  αποφάσισε οι προαγωγικές εξετάσεις για Α' και Β' ΟΔΒΕ για τους υπόχρεους διαιτητές όλων των Συνδέσμων, να διεξαχθούν στις 27 Μαΐου 2017, ημέρα Σάββατο από τις 12:00πμ - 15:00μμ, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Επίσης συγκρότησε επιτροπές διεξαγωγής εξετάσεων, οι οποίες αποτελούνται, για το εξεταστικό κέντρο της Αθήνας από τους κ.κ. Ανδρονικίδη Γεώργιο (ΤΕΔ), Μαυρικίδη Σταύρο (ΟΔΒΕ), Ράπτη Βασίλειο (ΚΕΔ), και για το εξεταστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης από τους κ.κ. Κάλλη Εμμανουήλ (ΤΕΔ), Μιχελινάκη Σταμάτιο (ΚΕΔ) και Τσελίκα Νικόλαο (ΟΔΒΕ).
 Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι επιτροπές θα συντάξουν πρωτόκολλο - διαβιβαστικό με το παρουσιολόγιο, τα γραπτά  και την κατάσταση παρόντων - απόντων από κάθε εξεταστικό κέντρο τα  οποία θα αποστείλουν στην ΟΔΒΕ.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις:
Για Β' ΟΔΒΕ έχουν οι διαιτητές μέλη συνδέσμων Γ' κατηγορίας που έχουν συμπληρώσει ένα (1) χρόνο ενεργούς συμμετοχής στην κατηγορία αυτή, σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΔΒΕ (άρθρο 13,παρ.8).
Για Α' ΟΔΒΕ έχουν οι διαιτητές μέλη συνδέσμων  Β’ ΟΔΒΕ κατηγορίας που έχουν συμπληρώσει δύο (2) χρόνια ενεργούς συμμετοχής στην κατηγορία αυτή, σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΔΒΕ (άρθρο 13, παρ.8).
Η ύλη των εξετάσεων θα είναι:
1. Επίσημοι κανονισμοί πετοσφαίρισης ( προσωρινή έκδοση)
2. Γενικός κανονισμός οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων,      κεφ. Δ, άρθρα 17,18,22,24,25, όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα  της Ομοσπονδίας.
Το παράβολο συμμετοχής στις εξετάσεις είναι 15€.

Οι υπόχρεοι των εξετάσεων όπως και οι ακριβείς διευθύνσεις των εξεταστικών κέντρων, θα σας σταλούν αργότερα, αφού λάβουμε από τους Συνδέσμους τις προτάσεις τους για άνοδο των διαιτητών τους και μετά από έλεγχο της ΟΔΒΕ, σύμφωνα με τα αρχεία της.


                                    Με αθλητικούς χαιρετισμούς


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ