Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου

Στην Βέροια περιοχή Σαραντόβρυσες στην ταβέρνα Μεϊντάνι ο ΣΥΔΠΕΜ σήμερα 19/1/14 και ώρα 12.00 πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής πίτας 2014.

Παραβρέθηκαν συνάδελφοι απ΄ όλα τα μέρη ευθύνης του Συνδέσμου. Το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε ο Πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΜ έπεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κομμάτι της ΕΣΠΕΜ. Τυχερός συνάδελφος ήταν ο Γιαννόπουλος Γρηγόρης από τα Γρεβενά που έτυχε το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια και του έγινε δώρο μία ασημένια εικόνα.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ελληνική Διαιτησία οι αποχωρήσαντες συνάδελφοι Βαρθολομαίος Ιωάννης, Σπανού Βασιλική και Ψαρράς Στυλιανός.

Το ΔΣ και τα μέλη του ΣΥΔΠΕΜ εύχονται σ΄ όλους τους Έλληνες Διαιτητές, αθλητές, προπονητές και παράγοντες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις προσφορές τους το Χρυσοχοείο της Βογιατζέρης Ειρήνης, το Κτήμα Πεντερίδη, το cafe Friends, το κατάστημα δώρων της Τσαμπούρη-Πασπαλά Βασιλικής, το γραφείο ταξιδίων των Αδερφών Περπερίδη και την εφημερίδα PELLA NEWS, όλοι απ΄την περιοχή της Σκύδρας, καθώς και την διεύθυνση της ταβέρνας Μεϊντάνι.









Το ΔΣ