Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α και Β ΟΔΒΕ 2016



Αριθ. Πρωτ. 59                                                                     Αθήνα    16-5-2016

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

ΘΕΜΑ : Προαγωγικές εξετάσεις 2016


        Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αποφάσισε οι προαγωγικές εξετάσεις για Α’ και Β’ ΟΔΒΕ, για τους υπόχρεους διαιτητές όλων των συνδέσμων να διεξαχθούν στο 1ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας στην οδό Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού στο Δήμο Λαμίας στις 4 Ιουνίου 2016, ημέρα Σάββατο από τις 12:00μμ – 15:00μμ.         
      Επίσης συγκρότησε επιτροπή διεξαγωγής εξετάσεων, η οποία αποτελείται από τα μέλη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ κ.κ Σταύρο Μαυρικίδη, Βασίλειο Αντωνούλη, Αλέξανδρο Βαρθαλίτη. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα συντάξει πρωτόκολλο- διαβιβαστικό με το παρουσιολόγιο, τα γραπτά  και την κατάσταση παρόντων απόντων τα  οποία  θα αποστείλει στην ΟΔΒΕ.
Οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα καταβάλουν 15€ παράβολο εξετάσεων.
Η ύλη των εξετάσεων θα είναι:
1. Επίσημοι κανονισμοί πετοσφαίρισης( προσωρινή έκδοση)
2. Γενικός κανονισμός οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων,    κεφ.Δ, άρθρα 17,18,22,24,25. όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στην επίσημη   ιστοσελίδα  της Ομοσπονδίας.
     Οι υπόχρεοι των εξετάσεων θα σας σταλούν αργότερα, αφού λάβουμε από τους συνδέσμους τις προτάσεις τους για την άνοδο των διαιτητών τους και μετά από τον έλεγχο της ΟΔΒΕ σύμφωνα με τα αρχεία της.
                       
                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


ΟΔΒΕ
Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση του εξεταστικού κέντρου στη Λαμία για τις προαγωγικές εξετάσεις στις 4/6/16, όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο ΣΥΔΠΕ ΚΕΝΤΡ.ΣΤΕΡ.ΕΛΛΑΔΑΣ, είναι Σίφνου & Αιγίνης στα Γαλανέϊκα Λαμίας στο 1ο δημοτικό σχολείο.
ΤΟ ΔΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

1.      Οι κινούμενοι από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη:
Μπαίνοντας στη Νότια είσοδο της πόλης, περνάτε τα δύο συνεχόμενα φανάρια και συνεχίζετε προς Δομοκό. Στην επόμενη διασταύρωση, όπου υπάρχει πινακίδα ‘’ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΝΕΙΚΑ’’ στρίβετε αριστερά κι ακολουθείτε την οδό Δ. Μυλωνά-              Κ. Λευκαδίτη και φτάνετε στο κτηριακό συγκρότημα των 1Ο & 17Ο Δημ. Σχολείων. Ακολουθείτε για λίγο την οδό Σίφνου (περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος ). Η είσοδος του 1ου Δημ. Σχολείου, βρίσκεται στην οδό Αιγίνης (γωνία ΣΙΦΝΟΥ & ΑΙΓΙΝΗΣ).
2.      Οι κινούμενοι στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθήνας :
Μετά την είσοδο στην αερογέφυρα προς Λαμία, φτάνετε στα φανάρια Ξηριώτισσας  και στρίβετε δεξιά προς Δομοκό, ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.
3.      Οι κινούμενοι από Θεσσαλονίκη προς Λαμία μέσω Δομοκού:
Μπαίνετε από την βόρεια είσοδο Λαμίας, περνάτε δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας, και μέσω της οδού Λαρίσης φτάνετε στα φανάρια. Στρίβετε αριστερά στην οδό Σίφνου και στα 50 μέτρα συναντάτε την είσοδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.


ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ !!!!   -  ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
ΤΟ Δ.Σ