Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2/10/14

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΣΥΔΠΕΜ                                                       Γιαννιτσά 2/10/2014

κοιν. ΟΔΒΕ                                                                          Αριθ.πρωτ. 110

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα 2/10/14 η ΓΣ/ΣΥΔΠΕΜ αποφάσησε ομόφωνα τα εξής:

1) Nα μην συμμετέχουν οι διαιτητές μέλη μας,για οικονομικούς λόγους,σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων καθώς και στους αγώνες κυπέλλου,διότι η διοργανώτρια οφείλει στους διαιτητές μέλη μας,αποζημιώσεις διαιτησίας αναπτυξιακών πρωταθλημάτων περιόδου 2012-2013 καθώς και 4 αγωνιστικές αποζημιώσεις διαιτησίας και μετακινήσεις αναπτυξιακών πρωταθλημάτων περιόδου 2013-2014,αλλά και αποζημιώσεις διαιτησίας και μετακίνησης του θεσμού του κυπέλλου περιόδου 2011-2012.

2) Για το θέμα της αποζημίωσης διαιτησίας των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων 2014-2015,εξουσιοδοτείτε το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ να αποφασίσει οτιδήποτε θεωρεί συμφέρον για τα μέλη του ΣΥΔΠΕΜ,λαμβανομένης υπ΄όψιν της πρότασης της ΕΣΠΕΜ των 15ε και ΜΟΝΟ όμως αφού εξοφληθούν οι ανωτέρω αναφερόμενες οικονομικές οφειλές.

3) Σε περίπτωση που κατά παράβαση του αθλητικού νόμου 2725/99 ορισθούν σε επίσημους αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων,πετοσφαιριστές-πετοσφαιρίστριες,προπονητές-προπονήτριες ή παράγοντες σωματείων οι οποίοι κατέχουν πτυχίο διαιτητή,αλλά δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΣΥΔΠΕΜ,να καταθέσει το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ μήνυση κατά του ΔΣ/ΕΣΠΕΜ και κατά των ανωτέρω συμμετοχόντων ως διαιτητών ενώπιον των αρμοδίων αρχών.

4) Επίσης σε περίπτωση που παραβιάσει γι ακόμη μια φορά η ΕΣΠΕΜ τον αθλητικό νόμο 2725/99 να καταγγείλει το γεγονός στους αρμόδιους φορείς,Βουλή των Ελλήνων,Υπουργείο Πολιτισμού, ΓΓΑ, Ελληνική Δικαιοσύνη.

5) Να κληθούν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ΣΥΔΠΕΜ, τα μέλη της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ,που πραγματοποιήσουν (αν πραγματοποιήσουν) τέτοιου είδους ορισμούς.

6) Να εξουσιοδοτήσει το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ να ανακοινώσει τον τερματισμό των κινητοποιήσεων όποτε κρίνει ότι μια τέτοια ενέργεια θα είναι προς όφελος των μελών του συνδέσμου.

7) Όπως είναι γνωστό οι αποφάσεις της ΓΣ/ΣΥΔΠΕΜ είναι δεσμευτικές για όλα τα μέλη.

                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ