Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο.Δ.Β.Ε.

ΔΙΕΥΘ. ΓΡΑΦΕΙΩΝ:ΣΕΦ - Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου – 18547 Ν.Φάληρο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109240247 - ΦΑΞ: 2109240247
Web Site: http://www.odbe.gr/
e-mail: odbe@otenet.gr

Αριθ. Πρωτ. 314 Αθήνα 6/11/2013

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΒΕ, αναγνωρίζοντας την διάθεση για συνεργασία από την ΕΟΠΕ, τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας, αλλά κυρίως από σεβασμό στις προσπάθειες των ανθρώπων του βόλεϊ, (παικτών, προπονητών, παραγόντων,) να παραμείνει ζωντανό το άθλημα, δεν υλοποίησε ως όφειλε την απόφαση της Γενικής συνέλευσης των συνδέσμων της 7ης Σεπτεμβρίου 2013. Όμως μετά από δέκα πέντε μέρες συνεχών διαπραγματεύσεων δεν καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Οι αντοχές και οι ανοχές μας έχουν πια εξαντληθεί και είναι αδύνατον να επιτρέψουμε να αυξηθεί η πίστωση προς την ΕΟΠΕ, έστω και ένα ευρώ.
Για εμάς είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας να μετέχουν οι διαιτητές σε αγώνες χωρίς αποζημίωση.
Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου οι διαιτητές θα συμμετέχουν σε αγώνες πρωταθλημάτων ευθύνης ΕΟΠΕ-Ενώσεων μόνον εφ' όσον αποζημιώνονται (αγώνας – οδοιπορικά -ημεραργία), μέχρι και πριν την έναρξη του αγώνα, σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύει ότι προβλέπει η Γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων.
Είναι αυτονόητο ότι οι διαιτητές θα μετέχουν κανονικά στους αγώνες ευθύνης των Ενώσεων, όπου υπάρχει συμφωνία Ενώσεων - ΣΥΔΠΕ, πάντα στα πλαίσια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου.
Η εφαρμογή της απόφασης είναι ευθύνη των ΣΥΔΠΕ σε συνεργασία με την ΟΔΒΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.